Keurmerk

Keurmerk voor bewezen kwaliteit

Alleen incassobureaus die voldoen aan alle strenge eisen krijgen het incassokeurmerk.

Incassokeurmerk van het NVI

Het Incassokeurmerk wordt uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Incasso Ondernemingen (NVI). Alleen incassobureaus die voldoen aan de strenge eisen van het normenkader, zoals Ultimoo incasso, krijgen dit keurmerk. 

Het normenkader heeft strenge eisen op het gebied van:

  • Organisatie en infrastructuur van het bedrijf
  • Financiële gezondheid van het bedrijf
  • Inrichting van de incassoprocedures
  • Communicatiemethoden en -inhoud
  • Interne procedures
  • Afhandeling van problemen en klachten

Om het keurmerk te mogen behouden wordt elke 2 jaar een nieuwe audit uitgevoerd door het Keurmerkinstituut uit Zoetermeer. 

Laatste afgifte keurmerk: Zoetermeer,  juli 2022.

incasso-keurmerk

Voorkom hoge kosten en houd uw geld veilig!

Dankzij het incassokeurmerk weet u zeker dat wij een betrouwbare incassopartner zijn. Op die manier voorkomt u hoge kosten en is uw geld altijd veilig. Bovendien stelt het ons in staat om hogere incassoscores te halen.

Is een incassobureau zonder keurmerk niet goed?

Goede en betrouwbare incassobureaus zijn te herkennen aan het keurmerk van het NVI. Dit wil niet automatisch zeggen dat incassobureaus zonder keurmerk louche en onbetrouwbaar zijn. Toch kan dankzij het strenge normenkader van het NVI alléén van de keurmerkhouders gezegd worden dat de bedrijfsvoering en protcollen in orde zijn. Deze worden immers door een onafhankelijke auditor periodiek getoetst. 

Incasso bij bedrijven én consumenten

Ultimoo heeft gespecialiseerde tajecten voor zowel zakelijke klanten als consumenten. Zo bieden we u altijd het beste traject voor uw debiteur.

rocket

Maak nu uw gratis account aan

Wilt u ook profiteren van een daadkrachtig en snel incassotraject met incasso.nl? Maak dan nu geheel vrijblijvend een account aan en laat u overtuigen. 

magnifying-glass