Incassobureau inschakelen ZZP

Incassobureau inschakelen als ZZP

Zo ontvangt u het geld waar u recht op hebt.
  • Eenvoudig en snel indienen via incasso.nl app
  • Uw factuur binnen 1 uur in behandeling
  • Altijd en overal realtime inzicht
  • Incasso.nl is voor u gratis

Gratis account aanmaken

92% van de facturen wordt alsnog betaald met incasso.nl

Niet betalende opdrachtgevers kunnen voor ZZP'ers een groot probleem zijn. Zeker als de opdrachtgever voor een groot deel van het inkomen zorgt. Maar als er na een aantal herinneringen nog steeds niet betaald wordt, is het vaak een goed idee om de factuur uit handen te geven. Met incasso.nl kunnen ZZP'ers eenvoudig en snel facturen uploaden. Vervolgens start het effectief en daadkrachtige incassotraject. U blijft altijd en overal op de hoogte met de speciale incasso.nl app.  

online-incasso-proces-1

En betaalt uw debiteur de hele vordering, dan ontvangt u binnen 24 uur het geld op uw rekening

Maak uw gratis account aan

Voordelen incasso.nl voor ZZP 

Alles geregeld vanuit uw broekzak

Als ZZP'er kunt u alles regelen met de speciale incasso.nl app. U maakt een foto van uw factuur, blijft op de hoogte van alle updates en kunt contact houden met uw persoonlijke incasso specialist. 

Incasso.nl is gratis voor ZZPers

Naast uw factuur moet uw opdrachtgever ook incassokosten en rente betalen. Dit is de vergoeding voor onze diensten. Op die manier betaalt u dus helemaal niets.

En als uw opdrachtgever maar een deel betaalt? Dant ontvangt u altijd als eerste uw geld.

Uitbetaald binnen 24 uur

Als uw opdrachtgever de hele vordering betaald heeft, staat het geld binnen 24 uur op uw rekening. 

Maak uw gratis account aan

voordelen-online-incasso

Betrouwbaar incassobureau voor ZZP 

Ook als ZZP'er is het belangrijk om voor een goede en betrouwbare incassopartner te kiezen. Deze is te herkennen aan het Incassokeurmerk van de NVI. Incasso.nl is powered by Ultimoo incasso en al jaren houder van het incassokeurmerk. Daarmee is kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd en dat is precies wat u wilt als het gaat om uw klanten en uw geld.

Waarom is het incassokeurmerk belangrijk?

Incasso.nl app bekijken?

Wil je zien hoe onze krachtige online app werkt? Bekijk dan alle voordelen van incasso.nl en laat je verrassen hoe eenvoudig het is om grip te krijgen op je debiteuren! 

rocket

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account of het uploaden van een vordering? Of heb je eerst nog wat vragen? Dan helpen wij je graag verder. Open een chat met een van onze medewerkers of bel naar 0348-486425.

magnifying-glass