Incasso sneller én toegankelijker maken

Als je een vraag hebt, dan helpen we je graag verder.

Start hieronder een chat of bel naar 0348-486425.

Contact - 3 - Quote medewerker

"Snel en eenvoudige incasso voor iedereen"

"Wij zorgen er met ons team elke dag weer voor dat ondernemers snel en eenvoudig aan de slag kunnen met het incasseren van niet-betaalde facturen. Het insturen van vorderingen moet zo snel en eenvoudig mogelijk gebeuren. Als je ergens tegenaan loopt helpen wij je graag verder."

Sjoerd - Ultimoo Customer Support

Veelgestelde vragen

Bekijk hier het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Start dan een chat met een van onze medewerkers.

Wat heeft Ultimoo Incasso met incasso.nl te maken?

Incasso.nl is de online app van Ultimoo Incasso. Ultimoo helpt al ruim 25 jaar ondernemers en debiteuren met betalingsachterstanden. Alle vorderingen die via incasso.nl geupload worden, worden verwerkt door de incassospecialisten van Ultimoo.

Kan ik ook eenmalig een niet-betaalde factuur laten incasseren?

Ja, natuurlijk! Als je een account aanmaakt bij incasso.nl, zit je nergens aan vast. Alleen als je via de web-app een vordering uploadt, gaan wij voor je aan de slag. Je zit dan ook niet vast aan een abonnement of vaste kosten. 

Incasso bij bedrijven én consumenten

Via Incasso.nl komt uw factuur in een speciaal incassotraject voor zakelijke klanten óf consumenten. Zo krijgt u altijd het beste traject voor uw debiteur.

rocket

Innovatiekracht voor beter resultaat

Ons incassotraject bevat de slimste communicatie methodes. Zo kunnen wij uw debiteur sneller en beter bereiken. Onze ervaren incassospecialisten zorgen er vervolgens voor dat u sneller betaald krijgt.

magnifying-glass