Online incasso

Online incasso: snel en daadkrachtig uw facturen innen

Heeft u te maken met niet betalende klanten?
  • Eenvoudig en snel indienen via incasso.nl app
  • Uw factuur binnen 1 uur in behandeling
  • Altijd en overal realtime inzicht
  • Incasso.nl is voor u gratis

Gratis account aanmaken

Wat is online incasso?

Met online incasso staat u via internet in verbinding met het incassobureau. Zo kunt u sneller een incassotraject opstarten. Bovendien beschikt een online incassobureau als incasso.nl over de modernste communicatiemiddelen. Op die manier wordt uw klant sneller bereikt en is de kans op een succesvolle incasso aanzienlijk groter.

Maak uw gratis account aan

Hoe werkt online incasso?

online-incasso-proces-1

Een online incassotraject zet u in na uw eigen debiteurenbeheer. Waarschijnlijk heeft u uw klant zelf namelijk ook al aan de openstaande factuur herinnerd. De volgende stap is om de online incassoprocedure op te starten. Bij incasso.nl doet u dit snel en eenvoudig via de speciale app. Via de app kunt u een foto maken of de factuur uploaden. Vervolgens wordt alle factuurinformatie automatisch herkend en wordt het online traject direct opgestart.

Maak uw gratis account aan

Voordelen van online incasso ten opzichte van traditionele incasso

Razendsnel aanleveren

Met de app van incasso.nl kunt u direct een foto maken of uw factuur oploaden. Vervolgens herkennen wij automatisch alle informatie voor u. Snel even checken en we kunnen aan de slag!

Alles geregeld vanuit uw broekzak

De status en voortgang van uw online incassotraject zijn altijd beschikbaar in de app. Bovendien kunt u eenvoudig een chat starten met uw persoonlijke incassospecialist.

Uitbetaald binnen 24 uur

Het doel van de online incassoprocedure is natuurlijk dat uw klant betaalt. Zodra de klant de hele vordering heeft betaald storten wij het geld binnen 24 uur op uw rekening.

Maak uw gratis account aan

voordelen-online-incasso

Kwaliteit van het online incassotraject

Het is belangrijk om een betrouwbare partner te kiezen voor uw online incassotraject. Om de kwaliteit van incassobureaus te kunnen onderschrijven heeft het NVI een speciaal incassokeurmerk ontwikkeld. Incasso.nl is powered by Ultimoo Incasso. Ultimoo is al jaren in het bezit van het keurmerk. Daarmee is de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw online incassotraject gegarandeerd.

Alles over het incassokeurmerk

incasso-keurmerk

Wat kost online incasso?

Online incasso van incasso.nl werkt volgens het No Cure No Pay principe. Dit houdt in dat opdrachtgevers niets hoeven te betalen als de klant niets betaalt. Daarmee is het risico voor de opdrachtgever klein. 

Ook als de klant de hele vordering betaalt, heeft u geen kosten. De incassokosten en rente die bovenop het factuurbedrag komen worden namelijk betaald door de debiteur (uw klant). 

Betaalt uw klant een deel van de vordering? Dan gaan wij door om het restant te incasseren. Lukt dit niet? Dan rekenen we een percentage aan provisie aan u door.

 

online-incasso-in-3-stappen-1

Welke online incassodiensten zijn er?

Via de app van incasso.nl kunt u verschillende incassodiensten kiezen. Zo kunt u voor uw particuliere klanten starten met de verplichte laatste herinnering (WIK brief). De reguliere incassoprocedure wordt ook wel het minnelijke traject genoemd. De rechter speelt hierbij geen rol. Daarnaast is online incasso uit te breiden met een debiteurenbezoek. Uw klant wordt dan op locatie bezocht door een speciaal opgeleide mediator.

Voor klanten buiten Nederland kunt u ook een internationaal incassotraject starten. Mocht uw klant onverhoopt ook na al onze inspanningen niet betalen, dan is een gerechtelijke procedure een optie. Uiteraard krijgt u van tevoren een deskundig advies over de mogelijkheden en de succeskans.

incassopartners-wereldwijd

Incasso.nl app bekijken?

Wilt u ook een online incassotraject starten? Maak dan snel een gratis account aan bij incasso.nl. Krijg grip op uw debiteuren met de online incasso oplossing van Ultimoo.

rocket

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een account of het uploaden van een vordering? Of heeft u eerst nog wat vragen? Dan helpen wij u graag verder. Open een chat met een van onze medewerkers of bel naar 0348-486425.

magnifying-glass