Online incasso

Slimme en daadkrachtige online incasso

Ontvang het geld waar u recht op hebt
  • Eenvoudig en snel indienen via incasso.nl app
  • Uw factuur binnen 1 uur in behandeling
  • Altijd en overal realtime inzicht
  • Incasso.nl is voor u gratis

Gratis account aanmaken

Sneller betaald met de incasso.nl app

Til uw debiteurenbeheer naar een hoger niveau met de slimme app van incasso.nl. Razendsnel uploaden via een foto van uw factuur of koppel uw boekhouding direct aan incasso.nl. Bovendien bent u altijd op de hoogte via de app. En betaalt uw debiteur de hele vordering, dan ontvangt u binnen 24 uur het geld op uw rekening

Maak uw gratis account aan

online-incassobureau-app

Uw voordelen van werken met incasso.nl

Razendsnel uploaden

Maak een foto van uw factuur of koppel uw boekhouding met incasso.nl Vervolgens herkennen wij automatisch alle informatie voor u. Snel even checken en we kunnen aan de slag!

Alles geregeld vanuit uw broekzak

U regelt alles met onze speciaal ontwikkelde incasso.nl app. Van inzicht in het incassotraject tot communicatie met uw persoonlijke incassospecialist.

Uitbetaald binnen 24 uur

 Als de klant de hele vordering betaald heeft, staat het geld binnen 24 uur op uw rekening. Wij wachten dus niet onnodig lang met uitbetalen

Maak uw gratis account aan

voordelen-online-incasso

90% van de facturen wordt alsnog betaald dankzij incasso.nl

online-incasso-proces-1

Betaalt uw debiteur uw factuur ook na een herinnering niet? Met incasso.nl wordt 90% van de facturen alsnog betaalt. Zonder hoge kosten en tussenkomst van de rechter. De kosten? Voor u zijn er in deze fase geen kosten

Voor de andere fases en internationale incasso gelden speciale tarieven.

Maak uw gratis account aan

Zeker weten dat u de goede keuze maakt?

Alleen goede en betrouwbare incassobureaus hebben het incassokeurmerk van het NVI. Incasso.nl is powered by Ultimoo incasso, heeft dit incassokeurmerk al vele jaren. Daarmee is kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd en dat is precies wat u wilt als het gaat om uw klanten en uw geld.

Waarom is het incassokeurmerk belangrijk?

incasso-keurmerk

Incasso.nl app bekijken?

Wil je zien hoe onze krachtige online app werkt? Bekijk dan alle voordelen van incasso.nl en laat je verrassen hoe eenvoudig het is om grip te krijgen op je debiteuren! 

rocket

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account of het uploaden van een vordering? Of heb je eerst nog wat vragen? Dan helpen wij je graag verder. Open een chat met een van onze medewerkers of bel naar 0348-486425.

magnifying-glass