Incasso internationaal

Uw geld incasseren bij klanten in het buitenland

Profiteer van ons betrouwbare netwerk van incassopartners
  • Snel indienen via incasso.nl app
  • Vaste commissies en kosten per landengroep
  • Dossier binnen 2 werkdagen in behandeling

Gratis account aanmaken

Wij bereiken zelfs uw debiteuren in het buitenland

Ultimoo heeft in 25 jaar een netwerk van betrouwbare en professionele incassopartners opgebouwd in alle regio's van de wereld. Hierdoor kunnen wij zelfs uw debiteuren in het buitenland bereiken met een daadkrachtig en effectief incassotraject

Maak uw gratis account aan

Voordelen van incasso.nl in het buitenland

Razendsnel uploaden

Maak een foto van uw factuur en wij herkennen automatisch alle informatie voor u. Snel even checken en we kunnen aan de slag!

Alles geregeld vanuit uw broekzak

U regelt alles met onze incasso.nl app. Van inzicht in het incassotraject tot communicatie met onze incassospecialisten in het buitenland.

Snelle uitbetaling

Als uw klant betaald heeft wachten we niet onnodig lang met uitbetalen. Als de klant de hele vordering betaald heeft, maken wij het geld binnen 3 werkdagen over naar uw rekening.

Maak uw gratis account aan

incassonl-logo

Sneller betaald met de incasso.nl app

Krijg grip op uw debiteuren in het buitenland met de slimme app van incasso.nl. Razendsnel uploaden en real-time inzicht in uw internationale incassotraject. U weet altijd direct waar u aan toe bent en wordt op die manier niet geconfronteerd met ongewenste verrassingen. Houd contact met onze incassospecialisten in het buitenland en profiteer van onze daadkrachtige en effectieve incassotrajecten.

Maak uw gratis account aan

online-incasso
Incasso buitenland - 5 - Heeft u vragen?

Heeft u vragen over incasso in het buitenland?

Het is logisch dat u vragen heeft over incassoprocedures in het buitenland. Wij staan u graag te woord om u hierbij te helpen. Beschrijf de situatie en onze incassospecialisten geven een advies voor uw specifieke situatie. 

Start een online chat of bel naar 0348-486425.

Incasso in het buitenland

Dankzij ons betrouwbare netwerk van internationale partners, kunnen wij ook uw debiteuren in het buitenland effectief bereiken. Door verschillende wetgeving, regels en gebruiken gelden hiervoor andere kosten dan incasso in Nederland.

Wij hanteren voor internationale incasso verschillende spelregels:

  • Afhankelijk van het land gelden dossierkosten die vooraf betaald moeten worden.
  • Afhankelijk van het factuurbedrag wordt een bepaalde provisie doorberekend.
  • Afhankelijk van het land geldt een minimale hoofdsom.

Heeft u niet betalende klanten in het buitenland? Stuur een chat of bel naar 0348-750553 en ontdek de mogelijkheden.

Maak uw gratis account aan

Kies voor kwaliteit bij uw buitenlandse incasso

Ultimoo incasso is houder van het officiële incassokeurmerk van het NVI. Alleen incassobureaus die voldoen aan de strenge eisen van het normenkader krijgen dit keurmerk. Bij het selecteren van onze incassopartners in het buitenland kijken wij naar dezelfde eisen. Zo weet u zeker dat uw incassozaak in het buitenland bij ons in goede handen is.

Alles over het incassokeurmerk

incasso-keurmerk

Incasso.nl app bekijken?

Wil je zien hoe onze krachtige online app werkt? Bekijk dan alle voordelen van incasso.nl en laat je verrassen hoe eenvoudig het is om grip te krijgen op je debiteuren! 

rocket

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account of het uploaden van een vordering? Of heb je eerst nog wat vragen? Dan helpen wij je graag verder. Open een chat met een van onze medewerkers of bel naar 0348-486425.

magnifying-glass