Over - Hero

Wij zijn Incasso.nl

Wij maken online incasso eenvoudig én snel

Incasso makkelijker maken

Bij Incasso.nl bieden we incasso op een andere manier aan voor ondernemend Nederland. Met de slimme app van incasso.nl regelt u al uw incassozaken online. Zo krijgt u sneller én beter grip op uw debiteuren. En dáár gaat het ons om!

voordelen-online-incasso

Daadkrachtig en oplossingsgericht!

Incasso.nl is powered by Ultimoo incasso. Ultimoo hoort bij de absolute top van de Nederlandse incassobedrijven. Voor een snel en optimaal resultaat combineren onze professionals een daadkrachtige en klantvriendelijke aanpak met de inzet van alle moderne communicatiemiddelen. We zorgen in verreweg de meeste gevallen voor een snelle betaling of betalingsregeling (>90%). Mocht dat onverhoopt niet lukken dan zorgen we voor een duidelijk juridisch advies over de haalbaarheid van een gerechtelijke procedure.

Meer over Ultimoo Incasso

help

Respectvol incasseren

Ultimoo incasso werkt elke dag aan het verbeteren van de dienstverlening. Met slimme tools, maar vooral door het verbeteren van het incassotraject. Dankzij het Incassokeurmerk wordt het incassotraject continu getoetst aan het strenge normenkader van het NVI. Zo weet u dat u een incassopartner heeft die staat voor kwaliteit en respectvol incasseren.

 

incasso-keurmerk

Dit is ons verhaal!

Nu is het tijd om uw verhaal te starten. Wilt u ook grip op uw debiteuren met een web app vol met handige features? Maak dan nu uw gratis acount aan bij incasso.nl en zorg dat u voortaan sneller betaald krijgt.

rocket

Werken bij Incasso.nl?

Wil jij werken voor de meest innovatieve speler in de incassomarkt? Voor een stage, bijbaan, maar natuurlijk vooral voor een leuke job met veel verantwoordelijkheid. Neem dan gerust contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar collega's.

magnifying-glass