Incasso koppelen aan Exact Online

Incasso koppelen aan Exact Online

Profteer van het beste van twee werelden
  • Direct doorsturen met Exact Online koppeling
  • Uw factuur binnen 1 uur in behandeling
  • Altijd en overal realtime inzicht
  • Incasso.nl is voor u gratis

Gratis account aanmaken

Sneller betaald met de incasso.nl app

Met de koppeling tussen Exact Online en incasso.nl haalt u het beste uit twee werelden. Als uw verkoopfacturen niet betaald worden komen ze via de koppeling direct in de incasso.nl app. Onze incassospecialisten gaan vervolgens aan de slag om uw factuur betaald te krijgen. En betaalt uw debiteur de hele vordering, dan ontvangt u binnen 24 uur het geld op uw rekening

Maak uw gratis account aan

online-incassobureau-app

Voordelen van koppeling Exact Online en incasso.nl

Direct indienen

Door de directe koppeling van Exact Online en incasso.nl komen niet betaalde facturen met één klik in de incasso.nl app. Snel even checken en we kunnen aan de slag!

Alles geregeld vanuit uw broekzak

U regelt alles met onze speciaal ontwikkelde incasso.nl app. Van inzicht in het incassotraject tot communicatie met uw persoonlijke incassospecialist.

Uitbetaald binnen 24 uur

Als de klant de hele vordering betaald heeft, staat het geld binnen 24 uur op uw rekening. Wij wachten dus niet onnodig lang met uitbetalen

Maak uw gratis account aan

voordelen-online-incasso

90% van de facturen wordt alsnog betaald dankzij incasso.nl

online-incasso-proces-1

Betaalt uw debiteur uw factuur niet? En heeft u zelf via Exact Online al een herinnering gestuurd? Met incasso.nl wordt 90% van de facturen alsnog betaald. En de kosten? Voor u zijn er in deze fase géén kosten. Dat komt omdat de debiteur de rente en incassokosten moet betalen. 

Voor de andere fases en internationale incasso gelden speciale tarieven.

Hoe werkt incasso.nl?

Maak een keuze voor kwaliteit

Exact Online staat binnen de markt van boekhoudsoftware voor kwaliteit. Incasso.nl is powered by Ultimoo incasso. Een van de vooraanstaande incassobureaus van Nederland en houder van het Incassokeurmerk van de NVI. Dit keurmerk wordt alleen uitgegeven aan incassobureaus die voldoen aan het strenge normenkader. Met de koppeling van Exact Online en incasso.nl kiest u twee keer voor een betrouwbare partij voor uw financiële zaken.

Waarom is het incassokeurmerk belangrijk?

incasso-keurmerk

Incasso.nl app bekijken?

Wilt u ook een online incassotraject starten? Maak dan snel een gratis account aan bij incasso.nl. Krijg grip op uw debiteuren met de online incasso oplossing van Ultimoo.

rocket

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een account of het uploaden van een vordering? Of heeft u eerst nog wat vragen? Dan helpen wij u graag verder. Open een chat met een van onze medewerkers of bel naar 0348-486425.

magnifying-glass