kom naar de Meet & Learn Free Capacity

kom naar de Meet & Learn Free Capacity 19 februari 2020

Wij hebben de meet & learn bijeenkomst van 16 april aanstaande tot nadere berichtgeving uitgesteld. De maatregelen die zijn getroffen zijn weliswaar tot 6 april 2020 maar gezien de onzekerheid daarover hebben we besloten om een nieuwe datum te bepalen als we meer zekerheid hebben. 

 

Meld u aan voor onze Meet & Learn op donderdag 16 april 2020 die wij samen met de VVCM organiseren. Deze keer geeft voormalig CEO en expert op het gebied van “managen van schaarse resources” Frans van Loef, de masterclass FREE CAPACITY. Hoe vaak heb jij het gevoel dat je grote stappen zet op zaken die voor jou en je organisatie echt belangrijk zijn? Of ben je net als velen, te druk , zit je te vol? Vaak hoor je ‘Wij worden door de waan van de dag geleefd. En komen te weinig toe aan al die ontwikkelingen. Ik zou dit willen doorbreken, maar zie niet hoe (dat kan)’ De nieuwe plannen en initiatieven worden ‘erbij gedaan’, naast de dagelijkse werkzaamheden die al alle beschikbare tijd lijken op te slokken. De grootste bottleneck is dat er onvoldoende organisatiecapaciteit (tijd & talent) wordt vrijgemaakt voor de nieuwe plannen en initiatieven. Wil jij ontdekken hoe je capaciteit vrijspeelt bij jou en je team? En daarmee versneld kan realiseren? Meld je aan voor de exclusieve Masterclass Free Capacity.  Je krijgt inzicht in:

  • Vrijmaken van capaciteit (Tijd & Talent); Ruimte waarmee je versneld vooruitgang realiseert op topdoelstellingen / nieuwe initiatieven.
  • Super Focus; Scherp kiezen. Het kan niet allemaal tegelijk." En hogere kwaliteit en snelheid in output door het verlagen van (externe) prikkels en afleiding 
  • Simplificeren;  razendsnel ontrafelen van(kleine) bottlenecks die jou in de weg staan om (grote) gewenste resultaten te boeken 

Maak direct een grote slag. Met directe toepasbare inzichten en vragen die je niet meer kan negeren na afloop. Of stapel je liever verder en maak je de workload nog zwaarder?

Datum:

Donderdag 16 april 2020

Locatie: 

Meet Inoffice

De Bleek 13

Woerden

Programma:

14:00 - 14:15 uur  Ontvangst

14:15 - 14:30 uur  Introductie Arjan Stigter, Ultimoo Group

14:30 - 15:45 uur  Masterclass Free Capacity door Frans van Loef

15:45 – 16:00 uur  Pauze

16:00 - 17:00 uur  vervolg Masterclass Free Capacity 

17:00 - 18:00 uur  Netwerkborrel

LET OP: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, als u wilt deelnemen aan deze masterclass dan is het van  belang dat u zich bij ons aanmeldt. Dat kan door het contactformulier in te vullen, als er dan nog plek is krijgt u van ons een bevestiging.

Over Frans van Loef  

Deze MC wordt gegeven door Frans van Loef, voormalig CEO en expert op het ‘managen van schaarse resources’. Op pragmatische en bevlogen wijze gaat Frans van Loef afwisselend met teams en managers aan de slag om versneld capaciteit te ontsluiten. Hierbij maakt hij naast zijn jarenlange praktijkervaring in strategische executie bij uiteenlopende sectoren gebruik van diverse direct overdraagbare tools. De vrijgespeelde capaciteit wordt direct ingezet op topdoelstellingen, om zo transformaties realistisch te boosten en werkdruk binnen de organisatie te verlagen .Op dit moment ondersteunt hij, ambitieuze organisaties op strategie executie versnelling in o.a. de Healthcare, Farmacie, Biotech, Logistiek, Industrie, Energie en Zakelijke dienstverlening in Europa. Daarnaast is hij auteur van managementboeken en doceert hij in het succesvolle ‘Competitive Strategy in a Digitizing World’ executiveprogramma van Karel Cool (INSEAD).

 

Bron: Ultimoo group