de Meet & Learn bijeenkomst van de VVCM donderdag 28 september 2017.

de Meet & Learn bijeenkomst van de VVCM donderdag 28 september 2017. 28 augustus 2017

Hierbij nodigen wij u uit voor de Meet & Learn bijeenkomst van de VVCM die zal plaatsvinden op donderdag 28 september 2017.

Georganiseerd door; VVCM in samenwerking met Ultimoo Group 

                       

Locatie: Napkins | Trasmolenlaan 5 | 3447 GZ Woerden  

http://bijnapkins.nl/

 

Credit management moet inspelen op de komst van blockchain, procesoptimalisatie door implementatie van “order-to-cash” en “purchase-to-pay”-oplossingen, robotisering van handelingen, etc. Die ontwikkelingen beïnvloeden het besluitvormingsproces aangaande “betaalbaarstelling” en “betaling”. Zij bieden ook kansen voor een structurele inzet van contractuele verrekening door automatisering van processen zoals: validering van partijen en vorderingen, matching van verrekenbare vorderingen en afwikkeling (fixing) van de verrekening actie. Verrekening van vorderingen wordt nog (te) weinig gebruikt in credit management. Onbekend maakt onbemind, terwijl de voordelen onmiskenbaar zijn: werkkapitaalverruiming en balansverkorting tegen geringe kosten en risico. Hoe zorgen we ervoor dat werkkapitaal voor ieder bedrijf beschikbaar komt?

 

Programma

14:00 - 14:15 uur        Ontvangst

14:15 - 14:30 uur        Introductie door Arjan Stigter, Ultimoo Group

14:30 - 15:00 uur        Krediet of niet, op een blockchain bestaat het niet!Perry Smit, innovator bij KvK

15:00 - 15:30 uur        Voor wie is factoring echt interessant, de ondernemer of de financier? Ed Speyer, bestuurslid VVCM

15:30 - 16:00 uur        Pauze

16:00 - 16:30 uur        Schulden wegstrepen tegen vorderingen, kan dat? Ruud Kaim & John van Soest, directie PROCO Holding

16:30 - 17:00 uur        Interactieve discussie: “Factoring/de bank verdwijnt, waar verrekening verschijnt!”

17:00 - 18:00 uur        Netwerkborrel

 

Aangezien we een beperkt aantal plaatsen hebben, gelieve snel te reageren als u aanwezig wilt zijn bij deze bijeenkomst.

U kunt zich kosteloos aanmelden door uw gegevens op ons contactformulier in te vullen. Gelieve de tekst ' VVCM meeting 28 september' in het opmerkingenveld te vermelden.

http://www.incasso.nl/contact

 

Inschrijving geschied op volgorde van binnenkomst, bij een te grote opkomst kan het voorkomen dat we u teleur moeten stellen.

 

Wij hopen u op donderdag 28 september te mogen ontvangen!