Cash is King: daarbij helpt de Overheid maar ook Ultimoo

Cash is King: daarbij helpt de Overheid maar ook Ultimoo 18 maart 2020

Gisterenavond heeft de regering een groot pakket aan liquiditeitsmaatregelen aangekondigd voor het bedrijfsleven en deze daadkracht wordt alom gewaardeerd. Want Cash is altijd King maar in deze tijden ook van levensbelang. De overheid ondersteunt niet alleen maar adviseert ook uw debiteurenbeheer veel aandacht te geven. Het zal niet altijd eenvoudig zijn om uw geld op tijd te ontvangen, want uw klanten kunnen ook voorzichtiger worden. Soms is geduld nodig, maar voor sommige debiteuren waar u al langer op betaling van uw facturen wacht is het belangrijk dat u kordate actie neemt om betaling te ontvangen. De overheid helpt waar mogelijk, maar bedrijven kunnen niet de bank zijn voor hun klanten. Neem daarom gepaste actie. 

Ultimoo draait op volle toeren

Ultimoo Incasso incasseert en bewaakt. Dit is zo’n moment waarop het er op aankomt. Waar mogelijk zorgen wij dat u de benodigde voorrang krijgt bij uw klanten en waar het echt niet anders kan, bewaken wij voor u de situatie bij uw klanten nauwgezet en monitoren wij de gemaakte betalingsregelingen. Bedrijven die kunnen betalen mogen nu niet de liquiditeitsstromen vertragen. Ultimoo heeft ook oog voor de problemen in deze ongekende tijden, maar wij houden wel voortdurend de vinger aan de pols. Mocht u ten aanzien van uw debiteuren speciale instructies (zoals soepelere betalingsregelingen) willen meegeven aan onze incasso specialisten dan houden wij daar uiteraard rekening mee. Onze incasso medewerkers wijzen uw debiteuren ook op de ondersteuningsmogelijkheden die de overheid biedt. 

Eén ding is zeker: dit is niet de tijd om uw debiteurenbeheer te laten verslappen. Het is de snelste manier om uw liquiditeit te optimaliseren. Ultimoo helpt u daarbij. 

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/17/coronavirus-kabinet-neemt-pakket-nieuwe-maatregelen-voor-banen-en-economie