Incasso Tarieven

Incasso     - Incasso Tarieven

In de meeste gevallen betaalt uw debiteur alle kosten.

In het minnelijke traject werken wij op basis van no cure no pay. Mocht voor een succesvolle incasso toch een gerechtelijke procedure noodzakelijk blijken dan weet u vooraf waar u aan toe bent en geven wij een inschatting van de kosten. Bij grote volumes kunnen wij deze kosten maximeren.

Voor meer informatie neemt u contact op via telefoon 0348-493611.

Ultimoo Incasso BV is Lid van de NVI en heeft het incassokeurmerk. Ga voor meer informatie over het keurmerk naar www.incasso-keurmerk.nl

Pre-incasso

Tegen een aantrekkelijk laag tarief kunt uit onze naam een laatste (WIK) brief of e-mail versturen. Met deze pre-incasso service maakt u de urgentie aan uw debiteur snel duidelijk.

Incasso B2C

Ultimoo heeft een werkwijze die past bij de huidige schuldenproblematiek en maatschappelijke discussie. Veel huishoudens kennen problemen maar weten vaak niet hoe deze kunnen worden opgelost. Door persoonlijk en op een positieve wijze contact op te nemen, kunnen we hen helpen. 

Incasso B2B

Het incasseren op bedrijven (B2B) vergt een gespecialiseerde aanpak, kennis van uw bedrijf en uw producten maar ook onderhandelingsvaardigheden zijn onontbeerlijk voor een goed resultaat. Hierbij houdt uw vaste contactpersoon rekening met het feit dat we spreken met uw klant en dat uw klant ook klant moet kunnen blijven.

Her-incasso

Zullen wij met een frisse blik naar uw uitbehandelde vorderingen kijken? facturen die oninbaar lijken, hebben met een speciale aanpak nog een kans van slagen en dat kost u helemaal niets.

Huurincasso

Onze huurincasso specialisten zorgen er samen met onze mediators voor dat het in 98% van de gevallen niet nodig is om tot gerechtelijke invordering of erger, huisuitzetting over te gaan. Samen lossen wij het op.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier opvragen, voor specifieke maatwerk oplossingen kunnen we hier in gezamenlijk overleg van afwijken.