Huurincasso corporaties

Incasso     - Huurincasso corporaties

Duurzame oplossingen, afgestemd op uw wensen en uw waarden.

Een huurachterstand is zelden een opzichzelfstaand probleem, kan snel fors oplopen en is vaak moeilijk weer in te lopen. Ultimoo heeft voor woningcorporaties een speciaal minnelijk invorderingsproces ontwikkeld. Dit kenmerkt zich door een respectvolle daadkrachtige aanpak, een zeer persoonlijke benadering en vooral oplossingsgericht handelen waardoor kostenstapeling wordt voorkomen. Op die manier wordt er altijd gezocht naar een duurzame, minnelijke oplossing die geheel is afgestemd op de specifieke situatie van uw huurder.

 

Eerlijke incasso oplossingen

Ultimoo bestaat meer dan 20 jaar en heeft ruime ervaring op het gebied van het incasseren van huurvorderingen. De methode van Ultimoo kenmerkt zich door een intensief, op maat gesneden invorderingsproces, gecombineerd met een zeer persoonlijke benadering waarbij de menselijke maat voorop staat. Vaste zaakbehandelaars met ervaring en expertise die veel persoonlijke aandacht geven alsmede de inzet van debiteurenbezoekers die letterlijk aan de keukentafel de situatie in kaart brengen, zijn een integraal onderdeel van ons invorderingsproces. De eerlijke incasso oplossingen van Ultimoo leiden tot een haalbare en overzichtelijke betalingsregeling voor uw huurder en een voorspelbare geldstroom voor de woningcorporatie.

 

Woningcorporaties over Ultimoo:

"Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Hun specialisatie op het minnelijk traject en werkwijze sluit goed aan bij wat wij van een incassopartner verwachten. Ik zie dat onze huurders door Ultimoo op een eerlijke en positieve manier gestimuleerd worden om achterstanden (af) te betalen en dat in de toekomst ook te blijven doen.” 
Henk Heinhuis, Eigen haard

"De huurincasso specialisten van Ultimoo zijn een verlengstuk van Mitros. Zij weten hoe wij onze klanten willen behandelen en handelen hier zelf ook naar. Dit levert tevreden klanten, een mooie samenwerking en mooie resultaten op. "
Susan Renes, Mitros

"Op de afdeling huurincasso werken zeer deskundige medewerkers die op een eerlijke, klantvriendelijke en transparante wijze vorderingen innen, geheel zoals wij dat als opdrachtgever wensen. Samen streven we naar een zo laag mogelijk achterstandspercentage.  Ultimoo Incasso is een innovatieve incassopartner die constant naar verbetering zoekt, zo kun je als opdrachtgever de status van een dossier volgen via een realtime inkijk-programma."
Sylvia Roseboom, GoedeStede

Ultimoo Incasso BV is Lid van de NVI en heeft het incassokeurmerk. Ga voor meer informatie over het keurmerk naar www.incasso-keurmerk.nl

Eerlijke incasso

Wij hebben een animatie gemaakt over de keukentafel en het oplossen van betalingsachterstanden. Ook uw klanten verdienen de Ultimoo aanpak, duurzame, maatschappelijk verantwoorde en eerlijke incasso oplossingen.