Huurincasso commercieel vastgoed

Incasso     - Huurincasso commercieel vastgoed

Duurzame oplossingen, afgestemd op uw wensen en commerciële belangen

Een huurachterstand kan snel oplopen en vergt veel tijd en inspanning. Ultimoo heeft voor commercieel vastgoed portefeuilles een speciaal invorderingsproces ontwikkeld. Dit kenmerkt zich door een daadkrachtige oplossingsgerichte aanpak, met oog voor uw commerciële belangen. Wij kennen het belang om kort op de bal te spelen en snel aan te sturen op een eenduidige oplossing die past  binnen de instructies die wij van onze opdrachtgever ontvangen. Hierbij is een heldere en snelle communicatie tussen alle betrokken partijen essentieel. Op die manier wordt er altijd gezocht naar een passende kostenefficiënte oplossing die geheel is afgestemd op de specifieke situatie en de verhaalsrisico’s zoveel mogelijk beperkt.

 

Eenduidige incasso oplossingen

Ultimoo bestaat meer dan 20 jaar en heeft ruime ervaring op het gebied van het incasseren van huurvorderingen binnen de commerciële vastgoedsector. De methode van Ultimoo kenmerkt zich door een op maat gesneden invorderingsproces, gecombineerd met een zeer intensieve benadering van uw huurder. Vaste zaakbehandelaars met ervaring en expertise alsmede de inzet van debiteurenbezoekers die de situatie bij uw huurder in kaart brengen, zijn een integraal onderdeel van ons invorderingsproces. Deze doortastende aanpak van Ultimoo leidt  tot een snelle en eenduidige oplossing van de huurachterstand.

 

Vastgoedbeleggers over Ultimoo:

“De incassospecialisten van Ultimoo ontzorgen ons volledig in onze commercieel vastgoedportefeuille. Door hun flexibele en snelle inzet (plug and play principe) hebben we nauwelijks huurders met een betalingsachterstand.”
Jessica Pilkes, director Property Management Prologis Benelux

"Bent u op zoek naar een meedenkend en ondersteunend incassobureau? dan bent u bij Ultimoo aan het juiste adres."
Ingrid Franken, Finance & Control, NSI

“De pragmatische en doelgerichte instelling van de specialisten van Ultimoo verloopt naar alle tevredenheid. De samenwerking heeft voor ons en onze klanten tot positieve resultaten geleid.”
Michael ter Mors, Real estate administrator, Sedico

Ultimoo Incasso BV is Lid van de NVI en heeft het incassokeurmerk. Ga voor meer informatie over het keurmerk naar www.incasso-keurmerk.nl