Diensten en tarieven

Bezoek - Diensten en tarieven

Onze klanten laten de mediators van Ultimoo een persoonlijk bezoek afleggen voordat zij besluiten een dure volgende stap te zetten en in de meeste gevallen is dat bezoek succesvol en kunnen hoge kosten of nare gevolgen worden voorkomen.

Hiermee komen onze klanten - maar vooral ook hun debiteuren - op een besparing tot wel 80% op de gebruikelijke deurwaarderskosten. Het resultaat is vaak een cash of PIN betaling maar kan ook uitmonden in een duurzame betalingsregeling.In alle gevallen ontvangt de opdrachtgever een uitgebreid bezoekrapport met eventuele verhaalsmogelijkheden. Onze enthousiaste en tevreden klanten zijn onder andere: Banken, woningstichtingen, webwinkels, scholen, energiebedrijven, telecom bedrijven, zorgverzekeraars, factoringmaatschappijen, openbaar vervoer bedrijven, overheden, incassobureaus, hypotheekverstrekkers, en (pensioen)verzekeraars.

Onze bezoeken staan volledig in het teken van het verkrijgen van een oplossing en inzicht in de situatie.

Preventief

Daar waar normaliter de volgende incassostap nare en zeer dure gevolgen heeft, kan een bezoek van onze mediators dit in meer dan 89% van de gevallen voorkomen.

Basic

Als u voor basic kiest dan gaat onze mediator één keer langs op het door u opgegeven adres en probeert een oplossing te verkrijgen.

Premium

Kiest u voor premium dan bezoekt onze mediator uw klant ook in de avonduren of op zaterdag en doet meer pogingen om het meest optimale resultaat te bereiken.

Executive

Bij vordering van groot financieel belang treden onze senior mediators of juristen persoonlijk in contact met uw debiteur. Dit doen zij totdat een oplossing is gevonden

Eerlijke incasso

Wij hebben een animatie gemaakt over de keukentafel en het oplossen van betalingsachterstanden. Ook uw klanten verdienen de Ultimoo aanpak, duurzame, maatschappelijk verantwoorde en eerlijke incasso oplossingen. 

Tarieven

Vraag naar onze scherpe tarieven voor uw specifieke situatie. Wij werken niet met hoge commissie maar met vaste lage tarieven per opdracht.