Diensten

Koop - Diensten

Debt purchase is uitermate geschikt voor vorderingen die voortkomen uit financiële producten, energie-, telefonie-, en online producten. 

Het gaat hier in de regel uitsluitend over het opkopen van vorderingen op particuliere consumenten. Voor de overname van deze vorderingen doorloopt Ultimoo Capital met u het volgende proces:

  • U selecteert ons als potentieel kopende partij.
  • Wij analyseren uw portefeuille met behulp van onze analysetools en loyalty- en ervaringscurves.
  • Wij brengen een eerste “indicatief” voorstel uit.
  • Vervolgens start de “due-diligence” fase (DD).
  • Na deze DD wordt er een “bindend” voorstel uitgebracht. 

Behalve door overname van uw vorderingen kunt u ook door andere Ultimoo diensten van onze expertise gebruik maken. Hieronder geven we in grote lijnen weer hoe Ultimoo Capital u van dienst kan zijn.

 

One-off

Als u eenmalig een debiteurenportefeuille wilt verkopen, dan hebben we het over een one-off portfolio. We bepalen de prijs en de voorwaarden en nemen dan in één keer het risico en de behandeling van u over.

Forward flow

Het kan interessant zijn om periodiek, uw vorderingen te verkopen. Hiermee wordt u ontlast van bijzonder beheer weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zich richten op uw actieve klanten.

Analyse

Voordat u een portefeuille wilt verkopen, kunnen de analisten van Ultimoo Capital uw verkoopproces ondersteunen door grondige analyses te maken en uw portefeuille daarmee meer waard laten worden.

Optimalisatie

U kunt de waarde van een te verkopen portefeuille optimaliseren voordat u een verkoop overweegt. Ultimoo Capital weet hoe ! Pas na de upgrade van uw portefeuille beslist u over een definitieve verkoop.